10 ok arra, hogy miért tartson otthon egy erőművet

10 ok arra

Ilyenkor mindenképpen jó ötlet, ha van otthon egy elektromos generátor. Az elmúlt évben számos természeti katasztrófát tapasztaltunk Európában, például árvizeket, szélviharokat és földrengéseket, amelyek több mint 20 órán keresztül emberek ezreinek az áramellátását szüntették meg.

Egy hordozható generátor egy egész háztartást képes a szükséges ideig működésben tartani. A hűtőszekrény, a fagyasztó, a világítás vagy az orvosi eszközök bekapcsolva maradnak, és az áramkimaradás elviselhetőbb és biztonságosabb lesz.

 
 

1. Praktikus segítő a barkácsolók számára az alkalmi szabadtéri tevékenységekhez

Ha kerti munkát szeretne végezni, például kerítést telepíteni vagy fészert építeni, és távol van a konnektortól, egy hordozható generátorral csatlakoztathatja az elektromos szerszámait, és gyorsan befejezheti a projektet ahelyett, hogy akkumulátorokat kellene cserélnie a vezeték nélküli szerszámokban, vagy haza kellene térnie feltöltődni.

2.Használjon villamos energiát ott, ahol nincs elektromos hálózat

Gyakran jár nyaralni, kempingezni vagy olyan helyeken tartózkodik, ahol nincs áram? Egy áramfejlesztő ideális segítője lehet annak, hogy érdekesebbé és élvezetesebbé tegye a pillanatot.


3. 
Segédeszköz professzionális használatra, pl. építkezéseken, kiállításokon és szabadtéri rendezvényeken.

Építési és szerelési helyszíneken ideiglenes áramot biztosít, például szerszámok és világítás számára. A szabadtéri rendezvényeken, koncerteken és fesztiválokon szívesen látott áramszolgáltatók, ahol a hangberendezések áramforrásaként használják őket.


4. 
Egészségügyi célokra használja a villamos energiát

Néhány otthon kezelt betegnek szüksége van arra, hogy orvosi eszközei mindig a hálózatra legyenek csatlakoztatva, ezért a tartalék áramellátás elengedhetetlen.


5. 
Tartalék áramellátás áramkimaradás esetén az iparban, az egészségügyi létesítményekben vagy a nagyüzemi mezőgazdaságban (veszteségminimalizálás)

Az állandóan telepített generátor észleli, ha a hálózati kapcsolattal problémák vannak, és automatikusan bekapcsol. Ezzel jelentős üzemeltetési költségeket takaríthat meg.



Hahn power
 
Nem fognak ételt veszíteni

6. Nem fognak ételt veszíteni

A hűtőben tárolt élelmiszerek már 4 órával az áramszünet után romlani kezdenek. Ezért ilyen helyzetekre mindig jó, ha van kéznél egy generátor, amely megmenti a hűtőszekrény és a fagyasztó tartalmát.

7. Otthonról dolgozik

A Covid-19 indulása óta számos munkahely kínál lehetőséget az otthoni munkavégzésre, amely esetben még egy rövid áramkimaradás is nagy anyagi veszteséget jelenthet.


8. Tartalék áramellátás elektromos járművek (E-autók) számára

Egy áramkimaradás teljesen ellehetetlenítheti az elektromos autók tulajdonosainat. Egy hordozható generátorral magabiztosan mehet dolgozni, bevásárolni, a sürgősségi osztályra menni vagy más szükséges dolgokat elintézni.


9. 
A gyerekeknek nem kell aggódniuk, hogy a lámpa kialszik

Félnek a gyermekei, vagy talán még ön is a sötétségtől? Az otthoni generátor a központi áramellátástól függetlenül mindig bekapcsolva tartja a fényeket. Az üzemzavarok nem zavarják Önt. 


10. Béke a lélekben

Rövid távon mindenki meg tud lenni áram nélkül. Minél hosszabb azonban ez az időszak, annál kevésbé lesz kényelmes az otthona a tipikus és szükséges kényelmi szolgáltatások nélkül. A generátor elégedettséget, kényelmet és nyugalmat biztosít családjának, még váratlan helyzetekben is, például viharok esetén, amelyek áramkimaradásokat okozhatnak.